Carbonite, доставчикът на облачни решения и услуги за бекъп, възстановяване

...
Carbonite, доставчикът на облачни решения и услуги за бекъп, възстановяване
Коментари Харесай

Carbonite придобива Webroot

Carbonite, доставчикът на облачни решения и услуги за бекъп, възобновяване от загуба на данни и реакция при произшествия, свързани със сигурността, разгласи, че ще придобие Webroot. Компанията обезпечава ендпойнт решения за антивирусна отбрана и мрежова сигурност. Основният артикул на компанията Webroot Secure Anywhere е един от първите напълно облачни пакети за сигурност от ново потомство. Сумата, която ще заплати Carbonite е $618 000 000, оповестяват от Webroot.

„ Обединеният бизнес на двете компании ще адресира първостепенна накърнимост на бизнесите – крайната точка – чрез изчерпателен метод към отбраната посредством облачно основана киберсигурност, съчетана с облачно основан бекъп и сюжети за възобновяване. Комбинацията се чака да сътвори бизнес платформа от последващо потомство, задвижвана от машинно образование, с цел да обслужва възходящите бизнес потребности “, гласи анонса на договорката от страна на Webroot. „ Carbonite ще финансира транзакцията с налични пари в брой, както и посредством фонд, гарантиран от нова кредитна институция “.

„ Ние виждаме страхотни благоприятни условия в бъдеще, с помощта на построяването на решения, на които вярвате – решения за ендпойнт и мрежова отбрана, образование в региона на сигурността и услуги, свързани с разбора на заканите – разширявайки ги до бекъп дилемите, възобновяване на осведомителни масиви и оттатък тях “, споделя на собствен ред Майк Потс, изпълнителен шеф на Webroot.

„ За нашите чиновници, ние виждаме едно велико бъдеще на напредък в един екип със споделена просвета. Както Webroot, по този начин и Carbonite, разполагат с доста надарени екипи, които дружно ще поднесат още по-иновативни артикули на пазара. Но не на последно място, и двете компании изповядват просвета, която е ориентирана към клиента, при която триумфът на клиента е доказателство за триумфа на компанията “, приключва Потс.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР