Burgas24.bg виж галерията До този момент детската учителката Веселина Гинева, която

...
Burgas24.bg виж галерията
До този момент детската учителката Веселина Гинева, която
Коментари Харесай

Черната вдовица Веселина не признава за убийството на мъжа си

Burgas24.bg виж галерията До този миг детската учителката Веселина Гинева, която е упрекната в жестокото ликвидиране на мъжа си Димитър Миразчиев, не е признала за осъщественото закононарушение. Това заяви преди малко нейният юрист Веселина Василева пред кореспондент на Burgas24.bg .

В момента се гледа разпоредително дело, след което би трябвало да бъде планувана дата, на която да стартира същинският развой. Бившата учителка се появи в правосъдната зала с големи слънчеви очила и отхвърли коментар. Дори в правосъдната зала, когато арбитър Яни Гайдурлиев й даде думата тя промълви само, че няма какво да каже.

Междувременно нейният бранител изиска по-лека мярка за неотклонение домакински арест, като посочи, че до този миг това не е правено.    

Припомняме, че Гинева е упрекната в ликвидиране на личния си брачен партньор, с цел да се възползва от огромната му пенсия, остава в зад решетките.  Тя е подсъдима за това, че за интервала от неустановена дата при започване на  май 2013 година до 01.08.2014 година в  дома си в бургаския жилищен комплекс " Лазур " държала като заложник мъжа си. Домът бил  заключен със секретна ключалка на врата на една от стаите в жилището. Обвинена е и за това, че  на 1 август 2014 година още веднъж в жилището си е умъртвила  по изключително непосилен метод, преднамерено Миразчиев,  като редовно не му е давала задоволително количество храна, вода и нужните за болестта му медикаменти. Тя го лишила и от нужната квалифицирана здравна помощ и грижи в болнични условия, в резултат на което е настъпила гибелта му.

Бившата учителка може да лежи в пандиза и за това че близо две години  заблуждавала чиновник на Национален осигурителен институт -  Бургас, че Димитър е жив и има право да продължи да получава пенсия за напреднала възраст. В резултат на това служителят е наредил превод на пенсии на Миразчиев за интервала от 01.09.2014 година до 31.08.2016 година, по негова банкова сметка. Това са общо 24 превода за посочения интервал, като с това е предизвикала имотна щета на Национален осигурителен институт, в общ размер на 21 140 лв..

Очаквайте детайлности, видео, както и поразителен диалог с другар на починалия Димитър!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР