Бургас. Заради големия интерес, от 1 юни новата бургаска библиотека

...
Бургас. Заради големия интерес, от 1 юни новата бургаска библиотека
Коментари Харесай

Димитър Николов, кмет на Бургас: Заради големия интерес от 1 юни новата бургаска библиотека ще заработи с удължено работно време

Бургас. Заради огромния интерес, от 1 юни новата бургаска библиотека ще проработи с удължено работно време - от 8.00 часа сутринта до среднощ. Това заяви кметът на Бургас Димитър Николов, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Бургас .

" С шефа Яна Кършийска през днешния ден се разбрахме още, да се усилят и зоните за четене отново от същата дата. “Тиха ” читалня ще бъде обособена в изложбената зала за съвременно изкуство, а лятна читалня - на огромната тераса до нея. Предстои пренареждане на мебелите и обзавеждане, тъй че искащите да четат и да се усещат удобно ", уточни Димитър Николов.

По думите му концепцията е районната библиотека да премине към денонощен режим на работа, както е в доста европейски страни.

" И през днешния ден при визитата ми в библиотеката, постройката безусловно беше обградена от редящи се на опашки младежи, което е най- радващото! Освен книжния фонд, те могат да се възползват и от разнообразието от цифровите технологии, с които разполагат част от залите ", добави кметът Димитър Николов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР