Бургас. С много блясък в холивудски стил ще започне 17-то

...
Бургас. С много блясък в холивудски стил ще започне 17-то
Коментари Харесай

Бургас: С церемония в холивудски стил започва „София филм фест на брега“ на 14 март

Бургас. С доста искра в холивудски жанр ще стартира 17-то издание на „ София филм фест на брега “ в Бургас. Ефектно художествено осветяване в разнообразни цветове ще преобрази постройката на Драматичен спектакъл „ Адриана Будевска “ в четвъртък, 14 март, когато се открива фестивалът. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас .
Гостите на „ София филм фест на брега “ ще имат опцията да се допрян до магията на огромната кино промишленост. Те ще влизат в трагичния спектакъл, където е ситуиран кино салонът, по червен килим. Парадната пътека ще бъде осветена от голям брой прожектори както при международните кино конгреси.
Няколко атрактивни флашмоб осъществявания ще подгреят атмосферата преди старта на „ София филм фест на брега “. Те ще са дело на танцова школа „ Дюн “, а първото от тях ще се организира от 18.00 часа довечера пред постройката на Община Бургас. По-смелите минувачи могат да се включат в осъществяването на паметното музикално парче на Фарел Уилямс – „ Happy “.
Акцентът в програмата на „ София филм фест на брега “ тази година е подложен върху българското кино, оповестяват уредниците. Фестът се открива с лентата „ Живи комини “ на режисьора Радослав Спасов. Финалът ще бъде подложен с кино лентата „ Ирина “ с режисьор Стефан Китанов.
Една от най-чаканите прожекции е на спечелилия три награди „ Оскар “ „ Зелена книга “ с присъединяване на българския артист Димитър Маринов. Лентата на режисьора Питър Фарели ще бъде показана на 15 март, от 20.00 часа. Поради огромния интерес уредниците взеха решение да създадат изключителна прожекция на 16 март, от 13.30 часа.
В предпоследния ден от „ София филм фест на брега “ ще бъде показан филмът „ Трампа “, в който може да забележим Петя Дубарова в единствената ѝ роля на екран.
Филмовите прожекции ще се състоят в Общинско кино АБ в държавна такса „ Адриана Будевска “ от 14 до 22 март. Билети се популяризират на касата на театъра, а при покупка на карта за повече прожекции, ще получите отстъпка.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР