Бургас. Арт фестивал Сезони“ ще бъде открит от 19.00 часа

...
Бургас. Арт фестивал Сезони“ ще бъде открит от 19.00 часа
Коментари Харесай

Бургас: Песни по текст на Петя Дубарова ще звучат на фестивала „Сезони“

Бургас. Арт фестивал „ Сезони “ ще бъде открит от 19.00 часа на 28 юни в Бургас с концерт на изявени млади реализатори. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Фестивалът се провежда от Народно читалище „ Пробуда -1880 година “ и Община Бургас. В три следващи дни – 28, 29 и 30 юни в Експозиционен център „ Флора “ ще си дадат среща участниците в пет състезанието и доста съпътстващи прояви – изложения, открита читалня, креативен работилници.
Първият фестивален ден стартира от 10.30 часа за младите художници, приложници и фотографи. Арт ателиета ще проработят в същия час за всички, които желаят да творят на тематика „ Моето усмихнато лято “ и не престават през целия ден. От 17.00 часа в зала 4 стартира състезанието за най- дребните артисти.
На 29 юни, от 10.30 часа, художници и фотографи ще продължат работата си, а младите поп и рок реализатори ще показват пред жури и публиката обичани песни в състезанията – „ Сезони “, „ С песните на Стефан Диомов “ и „ Песни по текст на Петя Дубарова “. Предварителна поръчка за присъединяване в състезанията са подали 147 деца и младежи от цялата страна.
На 30 юни, от 11.00 часа, сцената е отредена на вокалните групи. В 15.00 ще се организира гала по награждаване на лауреатите на фестивала. Награди ще получат освен участниците в състезанията, а и всички които се включат във фестивала.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР