БулфотоПраво на отговор от Водно строителство:До средствата за масова информация,Уважаеми

...
БулфотоПраво на отговор от Водно строителство:До средствата за масова информация,Уважаеми
Коментари Харесай

Водно строителство: Оказваме пълно съдействи на МВР

Булфото

Право на отговор от " Водно строителство ":

До средствата за всеобща информация,

Уважаеми представители на медиите,

Обръщаме се към Вас, мощно обезпокоени след провелата се в петък конференция от министъра на вътрешните работи, представители на органите на реда, Министерство на регионалното развитие, ДНСК и Национална агенция за приходите. По време на събитието бяха направени внушения, уронващи престижа и положителното име на “Водно строителство ” АД. Зад името на компанията стоят 50-годишна история, голям брой обекти в цяла България и екип от десетки висококвалифицирани експерти.

Ръководството на “Водно строителство ” АД изрично възразява против спрягането на името на компанията в дейни мероприятия с предизборни цели. Намираме директна връзка сред погрешните внушения, отправени през днешния ден, репресиите, на които сме подложени, и присъединяване ни в справедливите и законни митинги на пътно-строителния отрасъл.

От всички данни, изнесени на конференцията, правилен е само фактът, че “Водно строителство ” АД има законно подписан контракт с държавното сдружение “Автомагистрали ” ЕАД за доставка на материали/наем на машинизация за сектор от Автомагистрала Хемус.

Екипът на “Водно строителство ” АД застава зад уговорките, поети при сключването да контракта, с положителното си име, което е градил десетилетия, с експертизата си, с модерната си техника и не на последно място – с предоставените гаранции, които са неизменима част от договорните взаимоотношенията. Всички останали изказвания могат да бъдат избрани като погрешни и манипулативни.

“Водно строителство ” АД оказва цялостно подпомагане на органите на реда в хода на осъществяваните инспекции, като публично е декларирало готовността си за това още  на 18.10.2021 година в писма до шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи – Благоевград, и до шефа на Главна дирекция на Национална полиция. 

Ако тази политическа принуда продължи, управлението на " Водно строителство ” АД няма да се поколебае да потърси правата си пред съответните български и европейски институции.

С почитание,

Екипът на " Водно строителство " АД "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР