Bugatti празнува 110-тата си годишнина и поради тази причина от

...
Bugatti празнува 110-тата си годишнина и поради тази причина от
Коментари Харесай

Bugatti Centodieci влиза в производство след 50 хиляди километра тестове

Bugatti чества 110-тата си годишнина и заради тази причина от френската марка взеха решение да отдадат чест на един от най-способните суперавтомобили на 90-те години – Bugatti EB110. С представянето на Centodieci през 2019 година, френската компания ясно сподели, че вдъхновението за модела е точно от този модел, а след две години проби и изминаването на 50 хиляди километра, не щеш ли специфичният автомобил към този момент е подготвен да влезе в произвеждане.
`Bugatti

От него ще бъдат направени едвам 10 екземпляра, всеки от които коства най-малко 8 милиона евро, а от Bugatti дава обещание всички доставки да бъдат приключени до края на 2022 година. По време на тестванията, Centodieci е изминавал по към 1200 километра дневно, преминавайки през всевъзможни условия и направления, в това число шофиране на писта, в градски условия, по автомагистрали в топло и студено време.
`Bugatti

Последният тест е извършен на пистата Nardo в Италия, където колата сполучливо доближава оптималната си скорост от 380км/ч. Тя е реализирана с помощта на 8.0-литровия W16 с 1600 конски сили. Въпреки ниския тираж в който ще се създаде модела, философията на Bugatti подсигурява, че всичко ще е изпипано до последния подробност и колата ще премине през многочислени проби, които да подсигурят това.
`Bugatti

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР