BtvПрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика похвали Боряна КалейнПрезидентът

...
BtvПрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика похвали Боряна КалейнПрезидентът
Коментари Харесай

Илиана Раева след държавното първенство: Силно състезание, много истинска шампионка

Btv

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика похвали Боряна Калейн

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева изрази своето удовлетворение от представянето на родните националки на държавното състезание. Раева поздрави шампионката Боряна Калейн, която игра безупречно през днешния ден и победи.

" Много сполучливо, доста мощно съревнование, след едни две тежки тренировки през вчерашния ден в зала " Раковски ", изключително за Боряна Калейн, което през днешния ден ѝ донесе шампионската купа. Тя през днешния ден най-вече от всички искаше успеха, игра с най-голямо предпочитание. На всички показваше, че играе, с цел да завоюва. Много заслужена победа, доста същинска шампионка ", сподели президентът на федерацията ни по художествена гимнастика.

" Това съревнование сподели, че в случай че те играят, ще получат оценка над 22.000 ", безапелационна бе тя.

Раева разяснява и присъединяване на гимнастичките ни на Световната купа в Баку, по време на което показа остро неодобрение от оценката, която българският отбор получи за съчетанието си на 5 топки в многобоя:

" При обширен разбор от нашите най-хубави съдии се оказва, че оценката ни, при доста прецизно съдийство, е сред 10,800 и 11.000. Това значи, че оценката ни е с повече от точка понижена. В същото време компликацията не дава отговор на това, което изискват нашите треньори - 12.100. Тоест - и сме ощетени, и имаме потребност да си увеличим компликацията на топки. Можем да имаме искания за ощетяване с 1 точка, само че аз имам големи искания, че би трябвало да се усложни съчетанието. Първо си оправяме нашата къща, по-късно имаме искания към съдийството ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Комента
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР