"БСП за България" подписа споразумение за общи политики и общо

...
"БСП за България" подписа споразумение за общи политики и общо
Коментари Харесай

БСП за България подписа споразумение с две формации

"БСП за България " подписа съглашение за общи политики и общо явяване на изборите за 46-о Народно събрание с АБВ и гражданската платформа на Георги Кадиев, оповестиха от пресцентъра на партията.

В него двете обединения поемат ангажимент да поддържат програмата на “БСП за България”, да обединят напъните си за общ ляв фронт, за възобновяване на държавността, за правова и обществена България, за премахване на корупцията и смяна на модела на ръководство.

Досегашните сътрудници остават такива и името на обединението “БСП за България” не се трансформира. Всички ще показват своите претенденти за народни представители.

Окончателното решение ще бъде взето от Народно събрание на Българска социалистическа партия. Продължават диалозите за разширение на обединението и с други партии и цивилен организации. Крайният период за регистрация е 26.05.2021.

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
2 коментара Късно през нощта в събота против неделя, крепък ваучър в " Люлин ". Към три през нощта телефонът на домакина звъни: - Абе, ей! Намалете я тази… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниОтговор от доцент Петя ТрифоноваВижте повечеApple счита, че има сериозна конкуренцияШофьорът опитал да избяга, само че малко по-късно бил арестуван от органите на редаПропадането на пътища наред със свличания са прекъснали някои транспортни връзкиПускането му ще бъде последвано от шестседмичен гратисен интервал за страните членки, които имат потребност от повече времеСпоред доктор Стойчо Кацаров заплахата към момента не е отминалаТе са за закононарушения с дрога, похищение и срещу правосъдиетоЧетирима са в болница, а в колектора остават още няколко душиОт партията дефинираха обвиняванията като " предизборни компромати " Това са Румен Александров и Ренета КолеваРешението е било взето на изключително заседаниеТема на срещата беше също подготовката за идните частични локални избори на 27 юниНе пропускайте празничната стратегия на утринния блок на NOVA от 07.00 ч. до 12.00 ч.При акцията в средата на март бяха задържани шестима душиКакви са публичните настройки, съгласно резултатитеОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР