Брутално нападение над 38-годишния боксьор Румен Жечев от Ямбол. Преди

...
Брутално нападение над 38-годишния боксьор Румен Жечев от Ямбол. Преди
Коментари Харесай

Брутално! Газят, бият и мушкат боксьор

Брутално нахлуване над 38-годишния боксьор Румен Жечев от Ямбол. Преди дни той е бил премазан с микробус, обичай с железни тръби и най-после намушкан в гърба. Нападателите са от ромска фамилия, с която мъжът от години е бил в спор.

Днес ямболският областен съд ще гледа мярката за неотклонение на четирима от арестуваните нападатели, съобщи Нова тв.

Автомобилът на спортиста бил засечен от микробуса на нападателите.  Те слезли от возилото, въоръжени с лопати и железни тръби, а откакто „ жертвата им “ излязла от лекия автомобил те почнали да го блъскат и с буса. Накрая мъжът бил наръган в гърба. В колата била дамата и трите деца на Жечев. В момента той е в болница с заплаха за живота, има строшен череп, перфориран бял дроб, както и няколко счупени прешлена. „ Крещели са му, че ще убият него и цялото му семейство. Това е опит за ликвидиране. Това няма да спре, желаеме цялата тази група да бъде изселена от Ямбол “, споделят другари на Румен, които през днешния ден се събраха на кротичък митинг в искане на обективна присъда.

Оказва се, че Жечев е имал остаряла омраза с ромската фамилия. Всичко тръгнало, откакто един от синовете му разхождал куче в махалата и влезнал в спречкване с един от ромите. „ От тогава сме подложени на душевен тормоз, който е по-лош от физически. Само с бус можеше да бъде повален, по тази причина и нашите хора са подхванали това “, оправдават се от ромската махала в Ямбол. В момента в ареста има четирима души. Това са единствено част от тях, става въпрос за най-малко 12 нападатели, споделят другари на Румен. Един от тях е безапелационен – „ почваме подписка да ги изселим тези хора, тъй като това е от години, то няма да спре ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР