Броят на високоточните оръжия, произведени за поддръжка на руските войски,

...
Броят на високоточните оръжия, произведени за поддръжка на руските войски,
Коментари Харесай

Шойгу се похвали с ръст на оръжейното производство

Броят на високоточните оръжия, създадени за поддръжка на съветските войски, се е нараснал неведнъж . Това съобщи министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу, представен от ТАСС. Той направи коментара си по време на заседание за обезпечаването на муниции в щаба на Обединената формация на съветските войски.

Ръководителят на съветското военно министерство означи, че размерите на доставките на най-търсените муниции са избрани и се вземат нужните ограничения за тяхното увеличение.

Тази седмица ревизирах осъществяването на държавната отбранителна поръчка от предприятията от военно-промишления комплекс за произвеждане на муниции. Поради разширението на индустриалните мощности и повишението на продуктивността на труда броят на създаваните артикули за прехрана на войските се е нараснал неведнъж, посочи Шойгу.

Става дума както за стандартни, по този начин и за високоточни типове оръжия. Всичко това ни разрешава да изпълняваме дилемите, сложени от Върховния главнокомандващ в сходство с проекта за осъществяване на специфична военна интервенция , добави той.

Сергей изслуша отчети за настоящата конюнктура и организира заседание с командването на групировката и заместник-министрите на защитата на Руската федерация по въпросите на обезпечаването на войските с муниции. Министърът акцентира, че обезпечаването на групировките войски с оръжия за поразяване сега е под непрекъснат надзор в държавното управление и в Министерството на защитата на Руската федерация.

По време на срещата бяха разисквани и въпроси за по-нататъшно увеличение на доставките на муниции за съветските групировки, в това число възстановяване на успеваемостта на логистичната система за обезпечаване на войските с всичко належащо.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР