Броят на жертвите при масовото убийство в техникум в град

...
Броят на жертвите при масовото убийство в техникум в град
Коментари Харесай

19 са жертвите в Крим. Стрелецът използвал ловно оръжие

Броят на жертвите при всеобщото ликвидиране в колеж в град Керч на Кримския полуостров е 19, оповестиха локални медици, представени от ТАСС. 52 индивида са признати за лекуване в болница, съобщи Българска телеграфна агенция.

По думите Игор Михайличенко, вицепремиер на така наречен съветска Република Крим, причинителят е разкрил огън след детонация в постройката. " Стрелбата е била след гърмежа. Този, който е стрелял, го е правил с ловно оръжие. Мотивите са незнайни, работят следователи ", сподели Михайличенко.

По-рано през днешния ден възпитаник от локален колеж откри огън в образователното заведение, след което се самоуби. Първоначално бе заведено наказателно произвеждане по член " Терористичен акт ", само че след това то бе променено по член " Убийство ".

Стрелецът не е попадал до момента в полезрението на полицията, не се отличавал с настъпателност и е получавал стипендия, сподели пред телевизия " Россия-24 " ръководителят на Република Крим Сергей Аксьонов.
Всички потърпевши при кръвопролитието са поданици на Керч и района, оповестиха съветските управляващи на анексирания украински полуостров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР