Брокерът Светозар и българката от украински произход Гергана са третата

...
Брокерът Светозар и българката от украински произход Гергана са третата
Коментари Харесай

Брокерът Светльо и украинката Гери напуснаха Един за друг

Брокерът Светозар и българката от украински генезис Гергана са третата двойка, която напуща “Един за различен ”. Те се провалиха на тестването за двойки, откакто Гери отхвърли да вземе присъединяване, поради уплахата си от хлебарки и мишки.

Гергана и Светозар се изправиха против младата двойка от Мадан - Дарина и Денис. Гери и Светльо получиха поддръжка от 4 двойки, измежду които бяха околните им във вилата - Галена и Петър, София и Тихомир, Йордан и Елизабет и Сияна и Светослав. Денис и Дари обаче се снабдиха с повече обятия и продължиха в “Един за различен ”.

Гери и Светльо са посетители в формалния подкаст на предаването “Един без различен ”. Пред водещата Денислава Велкова те описаха по какъв начин са се срещнали, в какви връзки е Гери с майката на Светльо и по какъв начин са превъзмогнали себе си след тежката им разлъка. Гери споделя и за визитата си в Украйна по време на войната. Епизодът с отпадналата двойка е разполагаем в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Приключението “Един за различен ” продължава и идната седмица. Гледайте новите епизоди в петък, събота и неделя от 20:00 часа по NOVA.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР