Броени часове ни делят до дългоочаквания сблъсък за световната титла

...
Броени часове ни делят до дългоочаквания сблъсък за световната титла
Коментари Харесай

На Острова: Джошуа прибира със 7 млн. паунда повече от Кобрата

Броени часове ни разделят до дълго чакания конфликт за международната купа в тежката категория на бокса сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа. Двамата излизат един против различен в събота към среднощ в британската столица Лондон - на " Уембли Арена ".

Медиите на Острова засегнаха една от най-коментираните и най-любопитни тематики към конфликта - финансовата облага за двамата състезатели. Разбира се, за британеца тя ще е надалеч по-сериозна спрямо тази за българина. Не е изцяло несъмнено, нито е доказано публично, какви тъкмо суми ще бъдат прибрани. За Пулев се спекулира с такава сред 3 и 5 милиона паунда, до момента в който за AJ - най-малко 10 милиона паунда, продължава Sportlive. Изданието " Дейли Мейл " пък показва, че Джошуа ще вземе най-малко със 7 милиона паунда повече от съперника си.

Сметките на това издание показват, че Кобрата ще прибере 3 милиона паунда, а Джошуа - 10 милиона паунда. Сумите и за двамата могат да набъбнат посредством познатата платформа " pay-per-view ", където хората биха си заплащали настрана, с цел да гледат срещата извънредно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР