Британският стилистка определи дрехите, които визуално състаряват жените. Тя обсъди

...
Британският стилистка определи дрехите, които визуално състаряват жените. Тя обсъди
Коментари Харесай

Грешки в облеклото ни състаряват

Британският стилистка дефинира облеклата, които образно състаряват дамите. Тя разиска тази тематика в изявление за The Sun.

Лондончанката Габриел Тайър изброи постоянно срещаните неточности, които клиентите позволяват при избора на тоалети, заради които наподобяват по-възрастни от годините си. За да избегне този проблем, тя предложи да се откажете от черният цвят и да се концентрирайте върху многоцветни аксесоари или блестящо червило.

Друга фешън неточност съгласно събеседничката на изданието е, че дамите постоянно носят облекла с неправилен размер, тъй като се усещат несигурни поради изменената с годините фигура. „ Клиентите постоянно купуват неща, които са прекомерно огромни с вярата да наподобяват по-тънки – това е неправилно, не забравяйте да потърсите вашия размер и жанр “, сподели тя.

Освен това стилистката посъветва зрелите да спрат да купуват солидни ботуши и мокасини, макар възходящата им известност през 2022 година Тя увери, че такива обувки са прекомерно мъжествени и не подхождат на множеството дами. Подобно мнение изрази тя и за миниполите - могат да ги носят единствено притежателките на по-тънки и по-стройни крайници, безапелационна е експертката.

В умозаключение тя подсети, че до момента в който пазарувате е по-добре да купувате малко количество неща, като се фокусирате върху тяхното качество. „ Ако платът е на ниска цена, ще изглеждате на ниска цена, без значение какъв брой пари сте платили “, увери лондончанката.

През август 2021 година журналистка от портала Who What Wear разкри метод да изглеждате „ скъпо “, без да харчите доста. Максин Егенбергер акцентира, че трикотажните панталон и костюми от изкуствена и естествена вълна са идеални за тази цел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР