Британският актьор Кевин Гътри, известен с ролята си на вълшебника

...
Британският актьор Кевин Гътри, известен с ролята си на вълшебника
Коментари Харесай

Затвор за звезда от Фантастични животни заради изнасилване

Британският артист Кевин Гътри, прочут с ролята си на вълшебника Абернати от поредицата " Фантастични животни ", беше наказан на три години затвор за нахлуване за обезчестяване, заяви BBC.

33-годишният шотландски артист ще бъде вписан и в регистъра на нарушителите, направили насилствени полови дейности, реши съд в Глазгоу.

Гътри, който е прочут и с присъединяване си в " Дюнкерк " и в сериала на Netflix " Английската игра ", отхвърли обвиняванията в съда и съобщи, че единствено е оказал помощ на дамата, на която прилошало. Негова ДНК обаче бе открита по бельото ѝ.

Звездата беше наказана за полово нахлуване, осъществено в нощта на 30 септември против 1 октомври 2017 година в апартамент в Глазгоу. Същата вечер Гътри и артистът Скот Рийд имали среща в бар с обща позната от театралното учебно заведение, написа Българска телеграфна агенция. На 29-годишната дама ѝ прилошало и тримата отишли в жилището на Рийд.

Съдът одобри причините на обвиняването, че до момента в който Рийд викал спешна помощ, Гътри останал уединено с дамата и я обладал. В съда дамата сподели, че " не осъзнавала какво се случва " и не съобщила незабавно за случая, тъй като " била уплашена ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР