ЛЕЙК ФОРЕСТ, Илинойс (AP) — Chicago Bears вече смятат, че

...
ЛЕЙК ФОРЕСТ, Илинойс (AP) — Chicago Bears вече смятат, че
Коментари Харесай

Chicago Bears са готови да прегърнат камерите „Hard Knocks“ това лято

ЛЕЙК ФОРЕСТ, Илинойс (AP) — Chicago Bears към този момент считат, че ще хвърлят доста очи върху тях. Сега ще има и още няколко камери.

Мечките са подготвени да посрещнат филмовия екип на „ Hard Knocks “ това лято, откакто HBO и NFL избраха основополагащия франчайз за присъединяване в подготвителния лагер документален филм за първи път.

„ Това демонстрира, че имаме нещо, което се готви тук “, сподели бранителят Тремейн Едмъндс в петък. „ Всеки желае да види какво става. “

Треньорът Мат Еберфлус сподели, че Мечките са „ разчувствани от това “ и няма да работят по друг метод с екипа на HBO в близост.

Председателят Джордж Маккаски дълго се съпротивляваше на присъединяване на Мечките. Но с всичко, което се случва, в този момент несъмнено наподобява като положително време.

Със сигурност има доста истории за описване, откакто Мечките направиха някои големи ходове в отвън сезона. Най-забележителните, несъмнено, бяха определеният куотърбек Калеб Уилямс с избор №1 след размяната на Джъстин Фийлдс и придобиването на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР