Британският актьор Джоузеф Куин, известен с ролята на Еди Мънсън

...
Британският актьор Джоузеф Куин, известен с ролята на Еди Мънсън
Коментари Харесай

Задържаха звезда от сериала „Странни неща“ на летище в САЩ

Британският артист Джоузеф Куин, прочут с ролята на Еди Мънсън от четвъртия сезон на сериала „ Странни неща “ (Stranger Things), е бил арестуван на летище в Съединени американски щати и едвам не му бил отхвърлен достъп в страната, заяви Variety.

Офицерът от имиграционната работа не познал звездата и го отвел за разпит. „ Бях заведен в място, напомнящо подземие. Накараха ме да очаквам там към 20 минути, а след това ме извикаха до едно бюро, където някой ме попита: „ Какво вършиме в Съединени американски щати, сър? “. Аз отговорих: „ Дошъл съм да се срещна с Джими Фалън в неговото шоу “. А те не ми повярваха “, разказал Куин случката и в студиото на Вечерното шоу на Фалън по телевизия NBC, като обяснил, че поради задържането имало заплаха да изпусне изявлението си.

По думите на артиста различен от имиграционните чиновници обаче го разпознал и наредил „ да оставят Еди на мира “. След това му върнали паспорта и въпреки всичко му разрешили да влезе в страната, като в това време се поинтересували дали ще се появи в идващия сезон на „ Странни неща “.  

Освен в хитовия сериал на Netflix 29-годишният Джоузеф Куин е взел участие и в други нашумели тв планове: „ Игра на тронове “, „ Хауърдс Енд “, „ Клетниците “, „ Екатерина Велика “ и така нататък Има и театрални изяви, в това число в Кралския народен спектакъл в Лондон.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР