Британските парламентарни власти извикаха полицията, след като вестник съобщи, че

...
Британските парламентарни власти извикаха полицията, след като вестник съобщи, че
Коментари Харесай

Следи от кокаин са намерени в британския парламент

Британските парламентарни управляващи извикаха полицията, откакто вестник заяви, че следи от кокаин са открити на голям брой места в Народното събрание.

Председателят на Камарата на общините сър Линдзи Хойл сподели, че се е свързал с полицията, откакто Sunday Times заяви, че в постройките на Народното събрание се употребяват противозаконни опиати.

Вестникът сподели, че проби благодарение на кърпички за разкриване на опиати са разкрили следи от кокаин на 11 места, които са налични единствено от депутати, по този начин и за упълномощени за Народното събрание чиновници и публицисти .
 Европейски страни разрушиха наркомрежа и задържаха тонове кокаин
Европейски страни разрушиха наркомрежа и задържаха тонове кокаин

Съвместна интервенция удари наркотрафика на континента

Следи от дрогата са засечени в това число и в тоалетна наоколо до парламентарния офис на премиера Борис Джонсън.

" Съобщенията за корист с опиати в Народното събрание, предоставени на Sunday Times, са надълбоко притеснителни - и аз ще ги повдигна като приоритет в столичната полиция тази седмица ", сподели Хойл в изказване. " Очаквам да видя цялостно и дейно използване на закона . "

Говорителят на Джонсън Макс Блейн сподели в понеделник, че отчетите са " притеснителни ".

Обвиненията се появиха тъкмо когато държавното управление разгласи нова тактика за битка със злоупотребата с опиати и престъпността, обвързвана с опиатите. Плановете, оповестени в понеделник, приканват за повече запаси за рехабилитация на подвластни, наред с полицейските ограничения против дилъри на опиати и трафиканти.
 На Острова задържаха най-младия търговец на кокаин
На Острова задържаха най-младия търговец на кокаин

Става дума за 9-годишен възпитаник

Правителството също по този начин възнамерява да се насочи към употребяващите опиати за забавление, с цел да потисне търсенето на опиати, в това число посредством контакт с клиенти, открити в конфискуваните телефони на наркодилъри, " с редица известия, които да обезкуражят използването им на опиати ".

Министърът на полицията Кит Малтхаус сподели, че известията за приложимост на опиати в Народното събрание не са изненадващи.

" Очевидно има няколко хиляди души, които работят в постройката и бих се изненадал, в случай че измежду тях нямаше някои употребяващи опиати ", сподели той пред Sky News.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР