Британската армия има повече супермодерни изтребители F-35, отколкото пилоти, които

...
Британската армия има повече супермодерни изтребители F-35, отколкото пилоти, които
Коментари Харесай

Пълна каша на Острова. Няма кой да пилотира бойни самолети

Британската войска има повече супермодерни изтребители F-35, в сравнение с водачи, които да ги ръководят, призна министърът на защитата Бен Уолъс, заяви БНР.

В доклад пред комисия в Камарата на лордовете Уолъс съобщи, че министерството на защитата разполага с едвам 23 от идващото потомство изтребители F-35, струващи по 100 милиона паунда всеки, само че няма задоволително водачи за тях.
-->
Министърът съобщи, че ситуацията крие огромни провокации и разясни, че дефицитът на водачи се дължи и на обстоятелството, че моделът F-35 Lightning е нов. Въпреки това министерството публично е декларирало желанието си да закупи изтребителите през 2006 година по програмата на Съединени американски щати и американския защитителен колос " Локхийд Мартин ", а първият английски водач е управлявал подобен аероплан през 2010 година.

Бен Уолъс призна, че има огромни проблеми с летателното образование на водачите, което е основен фактор, а там има огромни забавяния, тъй като от време на време те чакат до 8 години това да се случи, вместо целевия период от 2-3 години.

Бивш командващ Кралските военновъздушни сили разяснява, че това е " цялостна каша ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР