Бригада Нов дом се завърна в ефира на bTV. Първото

...
Бригада Нов дом се завърна в ефира на bTV. Първото
Коментари Харесай

Бригада Нов дом се завръща

" Бригада Нов дом " се завърна в ефира на bTV. Първото предаване бе излъччено в четвъртък, като мотото му е " Отваряме вратата на опциите ". Кои звезди ще се включат в петия сезон на предаването и ще оказват помощ в ремонтите? Водещата Мария Силвестър и продуцентът Андрей Арнаудов гостуваха в студиото на " Тази заран ", с цел да споделят любопитни детайлности.

" Да участваш по какъвто и да метод в това, което прави Бригадата, е извънредно вълнуващо и доста прелестно, само че тежко физическо обвързване ", сподели Андрей Арнаудов, който довечера феновете ще могат да видят като гост-звезда в предаването.

" Миналата година излъчихме три епизода от петия сезон. Локдаунът направи по този начин, че трябваше да спрем. Сега продължаваме с излъчването на непоказаните епизоди от сезон 5. Стартираме с Андрей ", сподели Мария Силвестър.

" Предването е по-дълго - час и половина е към този момент ", добавя водещата на " Бригада Нов дом ".

" Ще забележим Андрей в качеството си на служащ, който взе участие в смяната на тези домове и ориси ", сподели Силвестър.

" Преди да станем продуценти на предаването, аз бях огромен почитател на " Бригада нов дом ". Затова ми беше доста забавно да попадна в тези условия ", сподели Арнаудов.

" Всяка седмица ще се включва друго лице в това видоизменение на домовете, което прави Бригадата ", добавя той.

" Предаването е една доста красива приказка, от самото начало не те пуска страстта ", добавя той.

" Искреността и всички старания, които поставят всичките тези хора, с цел да преобразят тези домове, в действителност допират феновете ", сподели Арнаудов.

Двамата разкриха, че ще има доста звезди, които ще вземат участие в новия сезон, измежду които са Георги Тошев, Любен Дилов - наследник, Павел и Венци Венц.

" Ще бъде забавно за феновете да видят по какъв начин тези хора, чиито живот не е обвързван с поправки, се включват в тази работа ", сподели Арнаудов, като показа, че самият той " през живота си не е сменил една крушка у дома ".

" Винаги имаше човек, който да ме наглежда, с цел да не унищожа жилището или себе си ", добавя той за опита си в предаването.

" Виждаш една признателност в очите и една религия, че може да има светлина в живота и всичко да се промени. Нека се заразим с положително ", сподели Силвестър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР