Преди старта на Ергенът“ 3, зрителите бяха излъгани, че тазгодишният

...
Преди старта на Ергенът“ 3, зрителите бяха излъгани, че тазгодишният
Коментари Харесай

„Ергенът“ Алек брои стотинки в края на месеца

Преди старта на „ Ергенът “ 3, феновете бяха излъгани, че тазгодишният кандидат за младоженка е милионер и е съучастник в фамилната компания на татко си. Това, както към този момент стана ясно, се оказа безспорна неистина. Бащата на Александър Младенов в действителност има бизнес с доставка, произвеждане и монтаж на хладилни и нехладилни фургони, само че синът му няма каквото и да било присъединяване във компанията. Оказва се, че последният ерген на България върти скромна фирмичка, основана преди 4 години, а неотдавна е основал и IT компания, само че няма никакво присъединяване в бизнеса на родителя си.

 

Бърза инспекция сочи, че компанията на Младенов има разноски от 57 000 лв. и доходи от едвам 31 000 лева за една от миналите години. Реално сдружението е на загуба 26 бона и с капитал на минус 2000 лева, което на процедура значи, че момъкът върти банкрутирала компания.

 

От продукцията обаче решили да му изградят известност на паралия за да има повече кандидатки за сърцето на сякаш милионера. Зрителите обаче не могат да бъдат вкарани в илюзия толкова елементарно и още през цялото време заподозряха, че той въобще не е паралия, съдейки по държанието му, подсказващо, че няма повече от междинни финансови благоприятни условия.

Самият Младенов също отхвърля мълвата, че има несметни благосъстояния, и живее напълно непретенциозно като множеството работещи българи с малък бизнес.

 

Бащата на Младенов се споделя Алексей и стопанисва компания „ Фригос ИК “.

Семейството му фактически развива бизнес, само че надалеч не са милионери, за каквито бяха показани в риалитито. Името на блондина даже не попада в фамилното сдружение, а единствено това на родителите му. Годишният финансов доклад на компанията сочи, че не осъществя никакви облаги, само че пък имат активи като земи и движимо имущество.

 

Действително приходите на Алекс са напълно естествени, даже ниски и постоянно му се постанова да си прави сметката, с цел да му стигнат парите до края на месеца. Дори сякаш тлъстата му банкова сметка не съумя да съблазни една част от дамите и в обществените мрежи царува всеобщо отрицание към Алек Младенов.

 

„ Дано за другата година намерят ерген, който знае какво желае, със лично мнение, а не да слуша майка си “, разясняват фенове на шоуто на bTV. Същевременно плъзнаха клюки, че той е апатичен към нежния пол. Самият Александър признава, че от години не е имал другарка, откакто е бил грубо засегнат от първото си гадже още като гимназист.

Автор: Уикенд 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР