Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар най-вероятно ще се

...
Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар най-вероятно ще се
Коментари Харесай

Неймар ще се върне на терена през януари

Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар най-вероятно ще се върне на терена през януари, откакто получи травма в глезена по време на срещата с Лион през предишния уикенд, оповестиха френските първенци.

Плеймейкърът, който дойде от Барселона, получи преди този момент съществени контузии в краката през 2018-а и през 2019-а година. На мача с Лион той беше сниман със сълзи на очи, откакто Тиаго Мендеш от Лион му влезе с двата крайници и заслужи червен картон за проявата си.

"След като се видя, че е обърнал и изкълчил левия си гален, идната удостоверение е за натъртени костици и продължаваща рехабилитация и оживление ", се споделя още в формалното известие на ПСЖ. Очакванията са той да се върне на терена през януари ".

Новината значи, че Неймар ще се възвърне в точния момент за мача на парижани против някогашния му тим Барселона от осминафиналите в Шампионската лига, който е през втория месец от годината. Утре Пари Сен Жермен играе с изненадващия водач в Лига 1 Лил, а Неймар влиза в групата на контузените и пропускащи мача играчи Пабло Сарабия, Мауро Икарди, Абду Диало, Хуан Бернат и Данило Перейра.
Лига 1 16 кръг, неделя 20 декември  Лил 22:00предстои  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР