Нападателят на Уест Хам Микаел Антонио разкри интересни подробности относно

...
Нападателят на Уест Хам Микаел Антонио разкри интересни подробности относно
Коментари Харесай

Нова бомба от Англия: Разкриха какво е казал Клоп, за да побеснее Салах

Нападателят на Уест Хам Микаел Антонио разкри забавни детайлности по отношение на повода за разгорещения спор сред мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп и Мохамед Салах. 

Камерите уловиха по какъв начин двамата разменят остри реплики към тъчлинията и даже Нунес и Гомес трябваше да усмиряват египтянина.

По-късно медиите на Острова се позоваха на експерт по четене на устни, който твърди, че Салах е изкрещял: “Не мога да направя нищо по въпроса ”, а по-късно е добавил “Ще получа, ще получа червен картон след седем години ”. Това е било в отговор на укор от страна на Клоп, че египтянинът се е забавил с подготовката за промяната.

" Първо, това не е някаква вътрешна информация. Просто това описаха момчетата на подготвителното игрище. Когато играчите на Ливърпул влизат в игра, Клоп постоянно ги прегръща и им пожелава триумф. Когато обаче Мо трябваше да го направи, той потегли в друга посока и стартира да си оправя корите и други сходни неща. Клоп протегна ръката си към него, тя остана по този начин известно време и когато Мо спря да прави това, с което се занимаваше, просто плесна ръката на Клоп все едно му направи " Дай пет ". Това не се хареса на Клоп, който като че ли искаше да му каже " Искаш ли да си седнеш назад? ", само че в действителност му сподели " Искаш ли да влезеш? ". Никой не ми разкри какво е дал отговор Мо ", изясни Антонио за Footballer's Football Podcast.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР