Бившият халф на Левски и Славия Дарко Тасевски е един

...
Бившият халф на Левски и Славия Дарко Тасевски е един
Коментари Харесай

Любимец на синя България влиза в щаба на Генчев?

Бившият халф на Левски и Славия Дарко Тасевски е един от разновидностите за асистент на Станислав Генчев, в случай че треньорът на Крумовград поеме " сините ". Северомакедонецът е измежду любимците на синята агитка от времето, когато тимът игра доста мощно в групите на Лига Европа през 2010 година. Тогава той направи страховит тандем с тарана Гара Дембеле.

По-късно Дарко продължи кариерата си в Славия и след края й остана на работа на " Овча купел ". В момента той е асистент на Златомир Загорчич, само че не е в положителни връзки с почитателите на " белите ". Те го освиркват поради наличието му на един от празниците на " Герена " - Синя фиеста, където раздаваше подписи на ентусиастите на Левски. Загорчич обаче доста държи на неговото наличие в щаба и даже влезе в спор с част от бялата агитка поради Тасевски.

Според близки до Генчев, той не е изцяло подготвен с избора на свои помощници, написа " Мач телеграф ". Тасевски е един от разновидностите, само че има още няколко, сред които ще се избира, в случай че се стигне до контракт с Левски. Единственият сигурен за " Герена " е Живко Миланов, а се спрягат още имената на Георги Чиликов и Йордан Господинов.
 Станислав Генчев се разбра с управлението на Левски
Станислав Генчев се разбра с управлението на Левски

Специалистът е постигнал сделка с Наско Сираков
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР