Бразилската икона на 11-кратния шампион Лудогорец - Марселиньо, направи любопитно

...
Бразилската икона на 11-кратния шампион Лудогорец - Марселиньо, направи любопитно
Коментари Харесай

Една от иконите на Лудогорец съжалява, че не е приел оферта от ЦСКА

Бразилската икона на 11-кратния първенец Лудогорец - Марселиньо, направи любопитно самопризнание, в което споделя, че е имал опция да облече екипа на ЦСКА, само че я е пропуснал.

„ Не желаех да си потеглям от Лудогорец, чаках да играя още една година, тъй като бях титуляр до края. И не укривам, че доста ме заболя, още се нервирам. Но това е животът. Лудогорец, Разград и България обаче остават в сърцето ми вечно. Тогава имах оферта от ЦСКА, само че я отхвърлих. Обадиха ми се, само че аз чаках предложение за нов контракт от Лудогорец и отхвърлих. Със фамилията ми преценихме, че имам история в Разград и няма да е добре да отида в ЦСКА. Сега в случай че върна лентата обратно, бих приел офертата на ЦСКА, тъй като се отнесоха с почит и почитание към мен и го правя оценка. Но към този момент не може да се направи нищо “, сподели бразилецът пред Diema Sport, представен от Gol.bg.

Бившият плеймейкър на „ орлите “ прекара цели 9 години в Разград, като в този интервал даже се трансформира в национал на България.

Марселиньо признава още, че е бил поканен от Станислав Генчев през предходната година, с цел да му стане помощник, само че диалозите са пропаднали. Той въпреки всичко не изключи опцията един ден още веднъж да работи у нас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР