Бразилецът Ричарлисон е първото ново попълнение на Евертън за новия

...
Бразилецът Ричарлисон е първото ново попълнение на Евертън за новия
Коментари Харесай

"Евертън" взе Ричарлисон от "Уотфорд" за 35 млн. паунда

Бразилецът Ричарлисон е първото ново попълнение на " Евертън " за новия сезон. Фланговият нападател идва от " Уотфорд " против 40 милиона евро (35 милиона паунда). Това е вторият максимален трансфер в историята на " карамелите ", само че може да се трансформира и в рекорден.

През предишното лято " Евертън " заплати близо 50 милиона евро за Гилфи Сигурдсон. Сега сумата за Ричарлисон може да я надвиши поради другите клаузи и бонуси, заложени в контракта сред " карамелите " и " Уотфорд ". При осъществяване на всичките сумата ще нарасне до 56 милиона евро (50 милиона паунда).

Договорът на Ричарлисон е за пет години, като бразилецът идва по гледище на новия управител Марко Силва. Португалецът го притегли в " Уотфорд " преди година против 11.5 милиона паунда от " Флуминензе ". На " Викъридж роуд " крилото означи пет гола и даде пет асистенции в 41 мача.

" Много се веселя, че подписвам с огромен клуб като " Евертън " и че още веднъж ще съм с Марко Силва. Мога да науча доста от него и от всички положителни играчи, които са тук ", сподели Ричарлисон.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР