Бразилец, известен като модерният Нострадамус, предупреди за предстояща ядрена война.Пророкът

...
Бразилец, известен като модерният Нострадамус, предупреди за предстояща ядрена война.Пророкът
Коментари Харесай

Модерният Нострадамус: Третата световна война започна 

Бразилец, прочут като модерният Нострадамус, предизвести за идна нуклеарна война.

Пророкът Атос Саломе е от Дивинополис твърди, че е предсказал Covid-19, гибелта на кралица Елизабет II и даже числата за опита на Илон Мъск да купи Twitter.


Атос даже твърди, че е предсказал по какъв начин роботите ще оставят хората без работа още преди милиардерът да разкрие своите роботи „ Оптимус “.

Но измежду по-зловещите изказвания на 36-годишния мъж е смразяващата информация, че Третата международна война към този момент е почнала.

Отхвърляйки обвиняванията, че е нищо друго с изключение на самозванец, Атос сподели пред Daily Star: „ Не се считам за вещател, нямам доверие в това. Науката стартира да потвърждава, че уменията ми са действителни, преди няколко месеца моят лист с прогнози и аз преминахме през механически разбор и никакви трикове не бяха потвърдени. “


„ На 12-годишна възраст осъзнах, че съм друг от другите хора, с по-голяма сензитивност да чувствам, слушам и приказвам за събития, върху които нямах надзор. Понякога се съмнявах, като споделях неща, които надали ще се случат, само че се сбъдваха за малко време, “ споделя той.

Атос твърди, че цифрите са предсказали неуспех на покупката на Twitter от Илон Мъск, защото е предложил да го купи на 22 април за 44 милиарда $ в допълнение към частния му аероплан, за който се твърди, че коства 66 милиона $.

В своите прогнози за 2022 година, написани на 28 март 2021 година, Атос сподели, че ще има съдбовно сриване на трибуни, което се случи през юли на корида в Толима, Колумбия, където бяха убити шестима души.

„ Прогнозата за замяната на човешката работа с роботи ще се сбъдне с робота на Илон Мъск, плануван за стартиране на пазара на 30 септември “, сподели Атос.

„ В моя лист също пишеше, че кралица Елизабет II ще почине и че през 2022 година ще стартира Третата международна война.

Войната стартира, когато Covid се трансформира в пандемия в света. Това беше доказано след нашествието на Русия в Украйна и стана действителност след супер развиването на технологиите, “ сподели още той.

Превод: GlasNews. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР