Брайън Сингър, режисьорът на номинирания за 5 награди Оскар филм

...
Брайън Сингър, режисьорът на номинирания за 5 награди Оскар филм
Коментари Харесай

Оскари 2019: Режисьорът на `Бохемска рапсодия` Брайън Сингър обвинен в сексуално насилие над малолетни

Брайън Сингър, режисьорът на номинирания за 5 награди " Оскар " филм " Бохемска рапсодия ", е упрекнат в полово принуждение над малолетни в публикация, оповестена в сп. " Атлантик ", заяви Асошиейтед прес. 

Статията е основана върху 12-месечно следствие и разказва историите на четири хипотетични жертви на принуждение, които настояват, че били съблазнявани и задиряни от режисьора на " Бохемска рапсодия ", до момента в който били малолетни. 

В свое изказване, разгласено от юриста му, Сингър отхвърли обвиняванията и увери, че хомофобската по дух публикация в " Атлантик " е опит да се извлече изгода от триумфа на " Бохемска рапсодия ".

Сингър бе уволнен като режисьор на кино лентата поради отсъствия от снимачната площадка. Актьорът Реми Малек, който във кино лентата извършва ролята на именития Фреди Меркюри, се оплака от непрофесионалното държание на Сингър. Той обаче остана режисьор в надписите на " Бохемска рапсодия ", без значение че бе сменен от Декстър Флечър.

През 2017 година против режисьора и продуцент Брайън Сингър започна дело по обвиняване в това, че той е изнасилил 17-годишно момче през 2003 г. 

По-рано през 2014 година, Майкъл Игън заведе цивилен иск против режисьора. Според обвиняването няколко години Сингър неколкократно е упоявал Игън и е упражнявал полово принуждение върху него. По-късно Игън отдръпна своя иск.

Още през 1997 година, статист на 14 години подал тъжба против режисьора за полово посягане.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР