Братът на Димитър Рачков излезе тихомълком от затвора година по-рано

...
Братът на Димитър Рачков излезе тихомълком от затвора година по-рано
Коментари Харесай

Братът на Рачков емигрира в Испания след затвора

Братът на Димитър Рачков излезе тихомълком от пандиза година по-рано поради положително държание. Петър е бил освободен от бургаския пандиз преди към 2 месеца - на 1 юни, научи „ Уикенд ”. Затворническите управляващи са решили, че към този момент се е поправил, и са разписали свободата му.
Младият мъж влезе зад решетките през 2021 година, откакто се призна за наркодилър и подписа съглашение. Той се призна за отговорен за това, че е държал амфетамини в жилище в Бургас. Малко преди този момент се забърка в различен скандал - блъсна полицейска патрулка в морския град и се опита да избяга. Общата му присъда бе 3 години и 2 месеца зад решетките.

Излязъл от пандиза, Петър към този момент е решил да скъса с незаконното си минало и да продължи живота си като виновен и честен човек. Рачков-брат е при фамилията си и споделя, че те са му давали мощ зад решетките.

Той разгласява няколко фотоси от живота си отвън пандиза в обществените мрежи. Единият от фрагментите е с дата 16 юни. На фотоса се вижда, че Петър се е прибрал при половинката си Златина, от която има две деца, а двамата са си подарили сантиментално бягство измежду природата след дългия интервал надалеч един от различен.

Зад решетките 42-годишният брат на артиста е доста прошарен и се е трансформирал до неразбираемост, само че все пак образната аналогия посред им е все по този начин явна. Петър и батко му Димитър в последните години не бяха в цветущи връзки и не е ясно дали са съумели да се сдобрят и да си простят. Отношенията в фамилията се обтегнаха до прекаленост след последния арест на Петър и влизането му в пандиза. Комикът отхвърля да приказва на тази тематика обществено и близки до него споделят, че мъчно преживявал честото наличие на по-малкия си брат в престъпните летописи.

Сега, след престоя зад решетките, Петър се е трансформирал и е решил да стартира на чисто. Според негови другари, той има намерение да се занимава с търговия отвън страната и се зарича, че повече няма да престъпва закона за нищо на света. С половинката му Златина нямат брак, само че са родители на двама синове и съжителстват дружно в апартамент в Бургас. Възможно е фамилията да се реалокира в друга страна, където погледите на всички да не са втренчени в тях. Петър и Златина възнамерявали да пробват шанса си в Испания и най-вероятно още през есента ще емигрират там с децата си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР