Бойко Борисов по време на инспекция на инфраструктурни проекти във

...
Бойко Борисов по време на инспекция на инфраструктурни проекти във
Коментари Харесай

Борисов: Щяхме да имаме пари за всичко, но коронавирусът ни съсипа

 Бойко Борисов по време на ревизия на инфраструктурни планове във Варна, излиза наяве от видео в профила му в обществената мрежа Facebook. " Както вървеше стопанската система и приходите, щяхме да имаме пари за всичко, само че този ковид унищожи света. Много хора умряха и стопанската система се срина ", сподели министър председателят.

" Никога в обозримите 50 години нямаше да стане Автомагистрала " Хемус “, в случай че не бяхме ние. Магистралата се строи на цялостни обороти. Тези дни ще вървя да видя по какъв начин вървят дейностите от Боаза в посока Плевен. От през вчерашния ден към този момент изцяло се работи по сектора Ботевград - Мездра. След няколко дни би трябвало да стартира от Велико Търново от двете страни. Работи се доста бързо. Това, което сме дали обещание, се прави на цялостни обороти. Спазваме периода. Вчера започнахме и двата лота в Северозападна България. На 70 - 80 км машините работят. От Търговище към Шумен също се работи интензивно. Въпреки рецесията с корона не спряхме строителството “, уточни той.

" Румънците към този момент се бавят с отваряне на границата. Ние сме подготвени, със Сърбия го направихме. С премиера Мицотакис сме се разбрали за 15 юни. В момента всичко върви доста бързо и нямаме проблеми на границата. Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата “ и " Калотина “ се ремонтират. Нищо не сме спрели “, сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР