Ботев Пловдив подписа договор с руския футболист Михаил Прокопиев, съобщиха

...
Ботев Пловдив подписа договор с руския футболист Михаил Прокопиев, съобщиха
Коментари Харесай

Ботев Пловдив подписа договор с Tik Tok звезда

Ботев Пловдив подписа контракт с съветския футболист Михаил Прокопиев, оповестиха от клуба. Играчът мина сполучливо експериментален интервал в тима и парафира договор с „ жълто-черните “.

Прокопиев, който има 1,7 милиона почитатели в известната обществена мрежа Tik Tok, е главен състезател в Амкал Москва – най-известният блогър тим в платформата „ Youtube “.



Той е и ученик на футболната школа на съветския Зенит Санкт Петербург. След това играе във ФК Строгино в родината си, както и в няколко аматьорски тима в Русия. Тази година играчът дебютира в публични мачове и записа дуели в два стадия на шампионата за Купата на Русия.

Контракт с Ботев към този момент има и Абдуалай Траоре. Въпреки че от клуба не оповестиха публично прехвърлянето на нападателя, той към този момент е част от състава на " канарчетата ". Бившият състезател на съветския Виста Геленджик към този момент дебютира за дублиращия тим на „ жълто-черните “ и вкара и двата гола за триумфа на отбора с 2:0 против Добруджа в мач от 14-ия кръг на Втора лига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР