Борисов залага надежди по-скоро на третия мандат, което обрича разговорите

...
Борисов залага надежди по-скоро на третия мандат, което обрича разговорите
Коментари Харесай

Експерти разкриха! Кое ще убие ПП

Борисов залага очаквания по-скоро на третия мандат, което обрича диалозите сред Политическа партия и ГЕРБ на това да останат безплодни. Форматът на срещата и дебатът сред двете партии допуска потвърждаване на евроатлантическата устременост. Не чакам да се реализира съглашателство към поддръжка за кабинет. Това сподели в ефира на " Твоят ден " по NOVA NEWS социологът Елена Дариева.

По думите ѝ диалозите не са обърнати посред им. " Целта не е да си взаимодействат, а да изговорят съответни неща на своите гласоподаватели. Партията, която понесе виновността за нови избори, ще претърпи електорална вреда. През цялото време Политическа партия се декларират като анти-ГЕРБ и всяко доближаване на позициите с тях ще даде мотив да чуем антикорупционната изразителност ", уточни тя.
-->
Политологът проф. Румяна Коларова от своя страна счита, че форматът на срещата сред Политическа партия и ГЕРБ - на обществени двустранни диалози, е като в Народното събрание. " След нея ще бъде по-интересно. Говори се ще има ли, или не коалиция. Кабинет на малцинството има ясна формулировка - има една или две подкрепящи партии. Тяхната функционалност е устойчиво гласоподаване в поддръжка на държавното управление, само че без да имат министър ", изясни тя.

Според нея Политическа партия не са изключили поддръжка от Движение за права и свободи. " Дали ще има позитивен резултат от срещата, ще установим от това, което ще се случи в пленарната зала. Споразумение с ГЕРБ ще бъде пагубно за Политическа партия ", счита проф. Коларова.

И двете се сплотиха към мнението, че управническият вакуум е причина и за мигрантския напън у нас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР