Борис Станков, внук на легендарния бивш футболист и ръководител на

...
Борис Станков, внук на легендарния бивш футболист и ръководител на
Коментари Харесай

Борис Станков с остра критика към пресконференцията на ЦСКА

Борис Станков, внук на именития някогашен футболист и началник на ЦСКА, Борис Станков, и наследник на някогашния ментор Александър Станков, разгласява в обществените мрежи позицията си за вчерашната конференция на Стоян Орманджиев и Филип Филипов.

" Позволявам си да направя няколко коментара и градивна рецензия след конференцията на управлението на ЦСКА. И то чисто на професионално равнище, без никакви скрити претекстове и персонални нападки. Точно както би трябвало да бъде:

Тази конференция беше предстояща от огромна част от футболната общност, която поддържа ЦСКА. Когато се провежда такова събитие, е хубаво да има ясна и точна конкретика по отношение на обстановката.

За мен беше наложително да се показа напълно нова конструкция на клуба с ясно избрани отдели/позиции/длъжности. С какви хора ще се водят диалози? От моя непретенциозен опит се убедих, че първо се основава структурата, а след това се търсят хора за съответните позиции, надлежно на условията за тези позиции. Например дълги години в БФС порочната процедура беше да се назначават хора и след това да се измислят позиции за тях, което е пагубно. Какъв ще бъде профилът на тези хора?

Ще има ли особено основан отдел за стадиона, който целодневно да се занимава с построяването му и с ежедневните проблеми?

Каква ще бъде краткосрочната/средносрочната и дълготрайната тактика на клуба? Ще бъде ли написана и показана обществено, с цел да се следва точка по точка? Съответно, каква ще бъде тактиката и за ДЮФ?

Има ли към този момент мисъл за наследството на цялата инфраструктура? Една от най-важните точки при построяването на нова инфраструктура съгласно рекомендациите на УЕФА и ФИФА е каква е тактиката за потреблението на инфраструктурата, откакто се построи, и по какъв начин ще генерира доходи отвън спортната активност.

Не бих желал да засегна безусловно никого, просто смятам, че конкретиката в такива случаи е извънредно значима. Всяка една точка може да претърпи промени, само че е значима основа и начало за положителното бъдеще на всеки клуб ", разяснява Станков, който до неотдавна бе в екипа на някогашния претендент за президент на БФС, Димитър Бербатов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР