Боксьорът Тервел Пулев обяви, че ще участва във филмов проект.

...
Боксьорът Тервел Пулев обяви, че ще участва във филмов проект.
Коментари Харесай

Ново 20 за брата на Кобрата, зарязва ли бокса

Боксьорът Тервел Пулев разгласи, че ще взе участие във кино план. Той може да изиграе ролята на Караджата във филм за войводата.

Това се случи, откакто стана ясно, че е един от претендентите за основната роля във филм за именития челник. Режисьорът Максим Генчев все още не е взел дефинитивно решение на кого да повери облика на славния ни бунтовник.
-->
" За мен е предизвикателство да опитам нещо ново и толкоз друго от главната ми специалност - показа Тервел Пулев. - Не е несъмнено дали ще бъда определен за ролята. Но за мен това би било чест и отговорност. Винаги съм се гордял с българската история, а обликът на Караджата е измежду ярките герои на нашето националноосвободително придвижване. Достатъчно е да си напомним безсмъртното стихотворение на Христо Ботев. Какво по-голямо доказателство за смисъла, което има този наш челник за съвременниците си?! "

Един от проблемите, които постоянно съпътстват поредицата патриотични филми на Максим Генчев, е неналичието на задоволително средства. Режисьорът приема дарения за плана си " Свободата желае Караджата ", като разпространява идеята в обществените мрежи, написа " България Днес ".

" Младите българи даже не знаят кой е този български воин - споделя режисьорът в свое послание във фейсбук. - Същността на моята работа е да крънкам дарения за филмите си. Но без да съм бедняк, без да контузвам достолепието си. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР