BMW Z4 най-вероятно изживява последните си години като актуален модел

...
BMW Z4 най-вероятно изживява последните си години като актуален модел
Коментари Харесай

BMW се отказва от Z4 през 2025 година

BMW Z4 най-вероятно изживява последните си години като настоящ модел в гамата на немския производител, откакто сътрудниците ни от испанския уебсайт Motor.es разпространиха информация, че през 2025 година BMW ще се откаже от него. От компанията не потвърдиха информацията, само че не я и отхвърлиха, заявявайки че не могат да кажат нищо за бъдещо предложение на артикули.
`BMW

Въпреки, че моделът ще завърши живота си през 2025 година, испанското издание твърди, че през идната година кабриото ще получи фейслифт, който да модернизира визията му. Това ще се случи тъкмо 5 години след премиерата на актуалното потомство, което бе показано през 2018 година. Причините за прекъсване на модела са ясни, а точно дребното продажби осъществени от дилърите на марката.

`BMW

BMW Z4 е софтуерно обвързван с последното потомство Toyota Supra, а двата модела се създават на една поточна линия в завода на Magna Steyr в Австрия. Все още няма никаква информация за това дали прекъсването на произвеждане на BMW-то ще засегне по някакъв метод това на Toyota, само че се надяваме скоро да разберем.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР