BMW обяви, че по време на специализираното изложение SEMA в Лас

...
BMW обяви, че по време на специализираното
изложение SEMA в Лас
Коментари Харесай

Новото BMW M5 получава M Performance пакет

BMW разгласи, че по време на специализираното изложение SEMA в Лас Вегас на 31 октомври, ще се състои международната премиера на модификацията с M Performance Parts пакет на изцяло новото M5. Успоредно с това, баварците ще показват и уникална версия на M3- M3 30 Years American Edition.

За момента, от BMW не коментират подробности за M Performance Parts стратегия за новото BMW M5, като споделят единствено това, че тя е създадена взаимно с BMW M Motorsport и ще акцентира върху динамичните качества на новия състезателен седан, като в същото време ще предложи усъвършенстване по повод на аеродинамиката, окачването и олекотяването на структурата. Голямата част от детайлите в новата програма ще бъдат налични за поръчка успоредно с поръчката на M5, само че от юли следващата година наличните предложения ще бъдат увеличени.

Уникалното BMW M3 30 Years American Edition, което също ще дебютира на SEMA, е създаден в чест на 30-та годишнина на M3 в Страната на неограничените благоприятни условия. Автомобилът е особено създаден от BMW Group Designworks, като за задачата е употребена програмата за персонализация на баварците BMW Individual.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР