148 години от избухването на Априлското въстание. Тази вечер е

...
148 години от избухването на Априлското въстание. Тази вечер е
Коментари Харесай

Митинг-заря в Клисура по повод 148 години от избухването на Априлското въстание

148 години от експлоадирането на Априлското въстание. Тази вечер е кулминационната точка на тържествата. В Клисура се организира тържествена митинг-заря.

Служебният министър-председател Димитър Главчев одобри почетния строй във връзка 148 години от Априлското въстание.

Стотици хора от цялата страна се стекоха в града, с цел да вземат участие в паметните събития. На пл. „ 20 април “ се организира празничен концерт.

 На финалната права: Къщата на Райна Княгиня може да отвори като музей още тази година България 2 мин. На финалната права: Къщата на Райна Княгиня може да отвори като музей още тази година  Проф. Стоянович: „ Сега ще променим света “, а след това се оказва, че би трябвало да отиде да купи туршия Лице в лице 2 мин. Проф. Стоянович: „ Сега ще променим света “, а след това се оказва, че би трябвало да отиде да купи туршия  На финалната права: Къщата на Райна Княгиня може да отвори като музей още тази година България 2 мин. На финалната права: Къщата на Райна Княгиня може да отвори като музей още тази година  Проф. Стоянович: „ Сега ще променим света “, а след това се оказва, че би трябвало да отиде да купи туршия Лице в лице 2 мин. Проф. Стоянович: „ Сега ще променим света “, а след това се оказва, че би трябвало да отиде да купи туршия

По-рано денем беше отслужена заупокойна молитва в храма " Св. Никола ", а в историческия музей беше открита изложбата „ Светини от април 1876-та “. Утре по обед ще се организира възстановка на Априлското въстание.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР