BMW Brilliance Automotive обяви, че компанията е станала първата производител на автомобили

...
BMW Brilliance Automotive обяви, че компанията е
станала първата производител на
автомобили
Коментари Харесай

5G покритие в заводите на BMW Brilliance Automotive в Китай

BMW Brilliance Automotive разгласи, че компанията е станала първата производител на автомобили в света, в комплексите на който е изцяло интегрирана високоскоростна мрежа за продан на данни от пето потомство.

Новата инфраструктура в трите завода на BMW Brilliance Automotive (BBA) дава обещание изключително висока скорост на трансфер на данни, като това играе извънредно огромно значение за връзката сред обособените екипи, позволявайки незабавен трансфер в реално време. В същото време, в комплексите на автомобилиня производител се изпитва система за продан на данни, подавани от тествани на пистата коли към централен сървър, което е гаранция за още по-добра успеваемост и точност на анализа.

"5G е революционна технология с потенциал да промени изцяло индустриалното произвеждане ", коментира Йохан Виланд, президент на венчъра на BMW Group и китайския колос Brilliance China Automotive Holdings. "BBA заема лидерска позиция в тестванията за използването на 5G и разработва нови нововъведения и процеси за подобряването на продуктивността на индустрията ".

Изграждането на нужната за функционирането на 5G мрежата инфраструктура е почнало в трите съоръжения на BMW Brilliance Automotive през октомври предходната година. След поредица от проби и оптимизиции, в момента локалната мрежа е в съсотяние да предложи скорост на трансфер на данни от 1 гигабит в секунда.

От BMW Group споделят, че сега тече подготовка за построяването на местна 5G мрежа в заводите на колоса в Германия, а крайната цел е реализирането на същото и във всички останали комплекси на компанията.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР