Близнаците по принцип са зодия, която все за някъде и

...
Близнаците по принцип са зодия, която все за някъде и
Коментари Харесай

Година на коня за Близнаци

Близнаците по принцип са зодия, която все за някъде и за нещо бърза. А търпението за тях е разбиране, от което не схващат. Годината на коня обаче ще ги принуди да спрат с терзанията и да се съсредоточат върху прозаичния свят на парите и собствеността.

2014 година ще подложи на тестване точно търпението на Близнаците. Те би трябвало да заложат на зрялост и целенасоченост, изключително в напрегнати обстановки. Добре е да се отърват от всичко празно и неефикасно - ненужни отговорности, отговорности и упования, най-много във връзка с хора, които носят в живота им единствено проблеми.

Периодът ще донесе персонални или професионални промени с огромния блян да се реализиран задачите и да се осъществят фантазиите. Добре е обаче да не се вземате прекомерно на съществено. В живота ви ще настъпят неочаквани и съществени промени. Това не ви се случва за пръв път. Трябва да се научите, че нищо в живота не е непрекъснато и е добре сами да се справяте с несигурността.

Като цяло новата година ще бъде удобна за вас. През първата половина на 2014 година ще ви обезпечи положително положение с спомагателни приходи. В края на есента пък ще потърсите повече присъединяване в публични действия.

 Мъж Близнаци

Малко евентуално е да изпитвате финансови компликации, защото непрекъснато ще се появят чудесни благоприятни условия за намиране на нови източници на приходи. Бъдете благоразумни и извличайте оптималната, само че не и прекомерна полза.

В професионалните си каузи ще проявявате избран идеализъм. Нова страна, която ще отриете или преоткриете, са благотворителността и духовността.

В годината на Коня любовният живот на Близнаците ще е кондензиран с тествания. Минали връзки може да се трансфорат в сегашни. Не ги подценявайте. Единствено откровените усеща, обич и лоялност са подложени на инспекция за силата им.

Самотните представители на зодията ще се срещнат с нов човек. Това запознанство може да прерасне в нежно възприятие, само че връзките няма да вървят напълно безпрепятствено. Ако не сте предразположени към различия и взаимни отстъпки, нещата най-вероятно няма да потръгнат.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР