Близките на починалата при катастрофата с полицейска кола по пътя

...
Близките на починалата при катастрофата с полицейска кола по пътя
Коментари Харесай

Синът на починалата при катастрофата с патрулка жена: Искаме справедливост

Близките на умрялата при злополуката с полицейска кола по пътя Пордим – Гривица жена, упорстват за правдивост. Притесняват се, че случаят ще бъде омаловажен поради присъединяване на служители на реда.

В понеделник следобяд дружно със свекърва си, Мирослава и 7-годишната ѝ щерка, пътували към Плевен за урок по британски. На завой колата поднесла и се спряла в канавката на насрещното придвижване. „ В момента, в който слизат от колата майка ми споделя: Кажи на Цецко да не се тормози, ние сме добре”, разкри пред камерата на БТВ Цветослав Петков, брачен партньор на Мирослава.

Така приключва последният им диалог по телефона. После ги връхлита патрулката, опустошава двете дами, удря се и обръща колата им, в която е детето. „ Как по този начин те не видяха на място, че има умрял човек. Второ – приказва се, че те са аварирали, а те не са аварирали, те са излезли от пътя. Полицейската кола не е карала мощно! Защо има подобен огромен удар, с цел да обърне на майка ми колата, да я посмачка и полицейската кола да е на 3-4 метра след другата кола”, съобщи Цветослав Петков.

Полицаите, провокирали злополуката, са в потрес и отхвърлят да разясняват. Ръководството им изясни, че е наясно с обстоятелствата и не са ги укрили. Вината ще се потвърждава в съда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР