Близки на руския опозиционер Алексей Навални медици, включително личният му

...
Близки на руския опозиционер Алексей Навални медици, включително личният му
Коментари Харесай

Лекарите на Навални го призоваха незабавно да прекрати гладната стачка

Близки на съветския опозиционер Алексей Навални медици, в това число персоналният му доктор, го приканиха да приключи неотложно гладната си стачка, опасявайки, че в случай че я продължи, той може да почине или да повреди съществено здравето си, съобщи AFP.

" Като лекуващи лекари се обръщаме към Алексей Навални и го молим да спре неотложно гладната си стачка, с цел да резервира живота и здравето си ", показват петима медици в писмо, оповестено в опозиционния информативен уебсайт " Медиазона ".

Подписалите писмото, измежду които е и персоналният доктор на Навални Анастасия Василиева, показват, че са получили достъп до резултатите от проучвания на опозиционера, направени след прехвърлянето му при започване на седмицата в болница за пандизчии с туберкулоза. Ако гладуването продължи, то може да навреди доста на здравето на Алексей Навални и да докара до най-печалния резултат - гибел, предизвестяват лекарите. Навални бе задържан и по-късно наказан след завръщането си от Германия, където лекари избавиха живота му след отравяне в Русия с нервозен сътрудник от страната на съветските служби.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР