Близки до семейството на бившата кметица на столичния район Младост“

...
Близки до семейството на бившата кметица на столичния район Младост“
Коментари Харесай

Килърката от килията на Иванчева: Ще те влача по стълбите, докато не те убия


Близки до фамилията на някогашната кметица на столичния регион „ Младост “ Десислава Иванчева е съществено обезпокоена за живота и здравето си.

 

След като била нападната в килията си от въшки, които собственоръчно изтребвала, зад решетките се появил и още по-голям проблем – съкафезничка с доживотна присъда за ликвидиране.

 



Поведението на дамата било меко казано необичайно – от безмълвие изпадала в директна експанзия. Пулела се в лицето на Иванчева и крещяла: „ Ще те повличам по стълбите, до момента в който не те убия “.

Запознати с драмата разкриват, че пандизчийката приличала на женска здравеняк. Държала се много предизвикателно и от всяка дума можела да спретне величествен скандал.

 

Убийцата постоянно упорствала да сяда покрай Иванчева, с цел да беседват. Диалог сред двете обаче по този начин и не можел да се получи, защото екскметицата към този момент била „ гърмян заек “ и предпочитала да мълчи или пък да бъде извънредно премерена в думите си, отбелязва столично издание.

 

Здравенячката не пропущала да я удря с рамо и това към този момент се случило няколко пъти. Иванчева стискала зъби и не се поддавала на провокация. Тя обаче не крие, че е мощно обезпокоена, че може да се стигне до пердах и да бъде размазана от яката „ съперничка “.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР