Крал Чарлз Трети обяви неочаквана новина за себе си Монархът накара

...
Крал Чарлз Трети обяви неочаквана новина за себе си
Монархът накара
Коментари Харесай

Поданиците не вярват!Крал Чарлз Трети обяви неочаквана новина

Крал Чарлз Трети разгласи непредвидена вест за себе си

Монархът накара поданиците си да се зарадват доста. Той разгласи, че идната седмица ще се върне в общественото пространство и ще възобнови част от кралските си отговорности.

От Бъкингамският замък оповестиха, че монарха се е почувствал по-добре след извършеното лекуване. Завръщането на краля на Англия се случва година, откакто се възкачи на трона.

75-годишният крал разгласи през януари, че е диагностициран с рак на простатата.

Първото посещаване на краля и кралица Камила ще бъде във вторник. Тогава двамата ще посетят център за лекуване на заболели от рак.

Там Чарлз и Камила ще беседват с пациенти и лекари.През юни той ще одобри на държавно посещаване и императорът на Япония и неговата брачна половинка.

Въпреки всичко крал Чарлз няма да се върне на 100 % към отговорностите си. Част от тях ще бъдат поети от сина му, принц Уилям, както и други членове на кралската фамилия.

Сред тях няма да е втория наследник на краля-Хари, който напусна кралството и отговорностите си, като със брачната половинка си Меган Маркъл отидоха да живеят в Америка.

Принц Уилям разгласи преди време, че също се отдръпва от обществените си отговорности, с цел да оказва помощ на брачната половинка си. Както знаем, Кейт Мидълтън също заяви, че е диагностицирана с рак на дебелото черво.

 Източник: Crimesbg.com

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР