Разследването на корупцията сред Гранична полиция на ГКПП Кулата продължава.

...
Разследването на корупцията сред Гранична полиция на ГКПП Кулата продължава.
Коментари Харесай

До МВР и ДАНС: Нова скрита камера улови ченгета да делят плячка в евро на ГКПП „Кулата”

Разследването на корупцията измежду „ Гранична полиция ” на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата ” продължава. Първият клип беше оповестен на 9 май 2024 година Видеото, което надълбоко раздруса Министерство на вътрешните работи и граничните пунктове, е снимано на 25 април предходната година. Вторият клип, който ви демонстрираме, е сниман скрито на 2 юни предходната година.

Това видео разкрива нови участници в униформа, които Министерство на вътрешните работи, ДАНС и прокуратурата би трябвало да ревизират кои са и какво тъкмо разделят между тях. Възниква и още един главен въпрос – дали шефът на РД „ Гранична полиция ” – Смолян, Ивайло Стоянов (Иво Бебето), е наясно със зверската корупция на границата ни?

В клипа ясно се чуват реплики като „ Мая ”, „ даде ми едно 20 ”, „ Ламбре ”, „ Пъшева ” (вероятно Лилия Иванова Пъшева, собственичка на компания „ Юлием-6 ” ЕООД, която има търговски обект на границата). Един от униформените приказва по телефона, а след привършване на диалога броячът на пари пита: „ Колко индивида сме? ”, на което сътрудника му по корупция дава отговор „ Осем ”.

Следва лек спор за „ 10 ”, при който сътрудника с телефона прецизира, че са ги разделили, тъй като „ платихме на Наско ”.

Около 11-ата минута от записа се появява нов „ воин ”, с който стартира ново систематизиране: „ за теб, на изхода, на Боби и Йоан – би трябвало да са по 20. На четиримата и на мен – по 5 ”, прецизира разпределящия банкнотите.

Накрая се добавя, че „ има още 7-8 буса ”, на което сътрудника отвръща: „ Най-малко, най-малко… ”.

 

Гледайте видеото:

Инфо: narod.bg

Тагове: Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата Ивайло Стоянов Иво Бебето корупция пачки Скрита камера видео
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР