Мария получи шанс да изпее любимата си песен на най-голямата

...
Мария получи шанс да изпее любимата си песен на най-голямата
Коментари Харесай

Мария съсипа хубавата песен на Цеца в „Капките”

Мария получи късмет да изпее обичаната си ария на най-голямата сцена в България благодарене на шоуто „ Като две капки вода ”. Както и пред стотици хиляди фенове, вперили погледи в тв приемниците на финали на шоуто.

Парчето, което бе избрала да извърши „ Забраненият град на любовта ” на именитата Цеца Величкович обаче се оказа висока топка за родната фолкаджийка. Която не съумя по никакъв начин, но по никакъв начин най-малко да се приближи малко до звученето на Цеца. В този миг обществената мрежа завря и закипя от отрицателни реакции на публиката.

Не, че хората чакаха Мария да се показа ослепително на финала, само че най-малко да познаят коя ария пее и пишат: ”Пълна тъга! Как пък за толкоз години не се откри някой, който да й каже, че никаква я няма в пеенето. Дано Цеца инцидентно не попадне на това неразбирателство! ”, „ Майко блага, чак мен ме хвана позор!Нищо общо с песента! ”, „ Тази вечер надмина себе си с най-фалшивото пеене за сезона! ”, „ Даже Джулката, която не е певица се показа по-добре! ”, „ Ужас на ужасите! Защо това знамение на природата се подигра с изпълнителката на шлагера?Доре, че имаше беквокали да спасят ситуацията …. ”

Автор:България през днешния ден

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР