Благой Георгиев е известен с безпогрешния си подход към красавиците

...
Благой Георгиев е известен с безпогрешния си подход към красавиците
Коментари Харесай

Май този път е сериозно: Ето кои жени Благой изтри от тялото си

Благой Георгиев е прочут с безпогрешния си метод към хубавиците и неуморно основава наследници. Говори се, че сега някогашният футболист е в очакване на пето бебе от актуалната си половинка Полина, с която стяга и женитба.

Как съумява да омае всяка дама, която пожелае, не можем да кажем, само че до неотдавна тялото му беше като лист с разнообразни женски имена. Очевидно, когато е влюбен, Джизъса е подготвена на всичко, даже и да си татуира името на следващата красавица. А най-любопитното е, че всички, известни на нас, половинки на Благо са правели същото за него.

Историята стартира още от гимнастичката Христина Витанова, която е майка на първите му две деца. Тя първа татуира името му на ръката си, а той завърши връзките им поради фолкдивата Лияна, до момента в който Витанова към момента беше бременна с второто им дете. Но и Благой татуира името на Христина, до момента в който любовта им е била мощна.

Певицата също не обмисляше дълго дали да остави дълготраен отпечатък по тялото си като спомен от връзката си с Георгиев, като татуира името му на рамото си. Той направи същото.

След романса си с Лияна, Благой се залюби с хубавицата Есмер Омерова, като ѝ посвети няколко татуса, измежду които и името ѝ. По-късно татарката стана и първата законна половинка на футболиста. Но и тази обич не продължи дълго...

През лятото на 2018 година той се залюби със Златка Райкова, като двамата настойчиво криеха връзката си през първите месеци. След това обаче тя стана майка на четвъртото му дете, а той откри свободно място по кожата си и написа името ѝ и датата 13.08.2018, когато стартира връзката им. „ 2 години дружно. Любов, да оставим другите да приказват или по-точно да злословят. А ние си знаем ", написа към фрагмента Благой Георгиев. Днес този пост липсва в обществените мрежи.

До напълно скоро тялото на спортиста изглеждаше като лист от имена на хубавици, само че май този път нещата са разнообразни, защото е заличил имената на Христина, Лияна и Есмер. Не е известно дали е постъпил по същия метод и с татуса, отдаден на Златка, която пък е единствената, съумяла да резервира разсъдъка си и да не си татуира името му.

Не може да се каже същото за Полина, която към този момент има изписано името му на рамото си, обградено в две сърца.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР