Благовеста Бонбонова, една от претендентките за сърцето на най-желания български

...
Благовеста Бонбонова, една от претендентките за сърцето на най-желания български
Коментари Харесай

Бонбонова от Ергенът претърпяла инсулт

Благовеста Бонбонова, една от претендентките за сърцето на най-желания български тв ерген Виктор Стоянов, едвам не си отишла единствено на 17, научи "България през днешния ден ". Плеймейтката от Ямбол, изгряла преди време на корицата на немския "Плейбой ", разкри повода за сполетялата я покруса. "Притесних се доста от развода на родителите ми. Празнувах Коледа с другари, когато ми стана неприятно. Откарали са ме с кола за спешна помощ на Бърза помощ в болничното заведение. Получила съм инсулт ", показа участничката в "Ергенът ". Известно време бъдещата дива била сред живота и гибелта, а когато отворила очи, й се наложило цялостен месец да прекара на инвалидна количка.

"Направих си всички проучвания след инсулта. Включително тест за опиати. Бях чиста. Нямах даже високо кръвно ", споделя родената като Благовеста Цакова Бонбонова. "Най-страшното беше, когато видях родителите си. Косите им бяха побелели! Много е стряскащо, огромен потрес ", довери още еротичната моделка. Месец и половина след инсулта Благовеста ходила на рехабилитация, до момента в който проходи и раздвижи обикновено крайниците си. Приписват на кандидат-булката на Виктор Стоянов пикантни любовни истории с още доста мечтани БГ ергени. Засега е доказана единствено връзката й с футболиста Пламен Димов, който я завлякъл с пари и години след раздялата към момента не ги връща.

Освен че разтуптя сърцата на мъжката публика на паметния сексуален вестник, 31-годишната старлетка е омаяла с "танц по монокини " и холивудската звезда Джейсън Момоа, разбра "България през днешния ден ". Тя обаче не разкършила телеса персонално за Момоа, а за героя му в "Конан Варварина ". "Никога няма да не помни фотосите на кино лентата в киноцентъра "Бояна ", тъй като беше доста студено, а трябваше да съм разголена. Накрая Джейсън Момоа благодари на мен и девойките, че сме издържали на тоя мраз. Даже съумях да се щракна с него, само че не видях фотографията, тъй като не ми я изпратиха ", описа пред медиите Бонбонова.

За сметка на това пък в инстаграм профила й е цялостно с общи снимки със сестра й. Чаровната брюнетка не отстъпва по хубост на известната си кака. Баговеста била доста привързана към двете си сестри и им давала рамо във всяко тяхно начинание. "Да имаш сестра е може би един от най- хубавите дарове на живота. Сестрата е индивидът, който те обича, макар че те е виждал във всички твои настроения, търпял ги е и е бил до теб. Тя е човек, който би те защитил пред целия свят, а след това тихичко да каже единствено на теб: "Нали знаеш, че не беше права ", написала е в обществените мрежи спряганата за мъжемелачка плеймейтка.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР