Благоприятно време за всякакви начинания и важни дела. Всичко е

...
Благоприятно време за всякакви начинания и важни дела. Всичко е
Коментари Харесай

Близнаци, време е да поемете в нова посока. Риби, доверете се на интуицията си

Благоприятно време за всевъзможни инициативи и значими каузи. Всичко е във вашите ръце.

Овен – С вашата увереност можете да преодолеете всичко, което съществува сред вас и живота. Лесно можете да се придвижвате в сложни обстановки, тъй като сте задоволително бързи и гъвкави. Имате работа за извършване и не можете да губите време за нищо нищожно.

Телец –Това е добър ден за наблюдаване и учене. Животът може да ви сервира значими уроци през днешния ден. Вслушайте се, с цел да разберете какво ви споделят другите. Не се изненадвайте, в случай че не получите отговорите, които смятате, че заслужавате.

Близнаци – Днес може би ще започнете да усещате, че наднича ново начало из зад ъгъла. Нови хрумвания, нови обстановки и най-важното - нови хора ще стартират да въздействат на живота ви по провокационен и въодушевяващ метод. Време е да тръгнете в нова посока.

Рак – Вероятно ще се почувствате малко отегчени още преди обяд, само че по какъв начин ще протече денят нататък, ще зависи единствено от вас. Бихте могли да си намерите източник на ентусиазъм. Следвайте инстинктите си и ще откриете нещо ново и забавно.

Лъв – Вашите интелектуални или артистични ползи биха могли да придобият ново измерение, разширявайки хоризонтите пред вас и отваряйки нови благоприятни условия. Бъдете деликатни с възприятието за комизъм, някой може да не разбере шегите ви и да ги одобри доста персонално.

Дева – Днес евентуално ще ви е малко мъчно да съчетаете персоналните си ползи с тези на околните хора. Опитайте се да планирате деня авансово, по този начин ще можете да имате време и за себе си, и за това, което би трябвало да извършите за другите.

Везни – Днешната атмосфера може да ви се стори малко потискаща. Изглеждате прекомерно заети със личните си каузи. Постарайте се да адаптирате личността си към обстановките, в които се намирате, с цел да ви е по-лесно.

Скорпион – Днес може да деянията податливост към импулсивност, което да докара до спор с околните ви. Има в действителност възможност за фамилни безредици, тъй като някои въпроси от общ интерес напират да бъдат решени.

Стрелец – Инстинктът ще ви води към вярната посока. Въпреки многото отговорности, отделете време за отмора и малко релаксиращи действия. Добре е да не се доверявате на всички хора и да бъдете по-селективни по отношение на това, с кого прекарвате времето си.

Козирог – Днешното чувство за жизнеспособност и креативност ще ви даде нов подтик да продължите напред по-уверено и уверено, щом става въпрос за реализиране на вашите цели. Старайте се да действате методично, дипломатично и разумно.

Водолей – Имате потребност от повече придвижване, с цел да се отървете от напрежението. Нервността единствено ще забави потока на мислите ви. Страстта ще се върне в любовния ви живот. Живейте за момента и не пестете прегръдките си за хората, които обичате.

Риби – Ако нещата ви се костват малко сложни, променете позицията си. Опитайте се да бъдете по-оптимистични и вярвайте повече в себе си. Звездите ви поучават да разчитате основно на интуицията си и личните си сили.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР