Благоевград. За поредна година партерът на сградата на Община Благоевград

...
Благоевград. За поредна година партерът на сградата на Община Благоевград
Коментари Харесай

Великденска работилница обединява децата на Благоевград

Благоевград. За поредна година партерът на постройката на Община Благоевград ще се трансформира във великденска работилница, в навечерието на един от най-светлите християнски празници- Възкресение Христово. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград .
Представители от всички образователни заведения в града ще подредят своите неповторими кътове с ръчно направени продукти, символизиращи огромния християнски празник-Възкресение Христово. Официалното разкриване ще бъде в постройката на Община Благоевград на 22 април (понеделник) от 11.00 часа.
Празничната самодейност има за цел да запознае децата с традициите и обичаите, свързани с идните празници. Във Великденската работилница ще се включат възпитаници от общинските учебни заведения, изпълняващи дейностите междуинституционална активност. Община Благоевград реализира обща стратегия за стимулиране на действия и изяви на учениците, свързани със заниманията по ползи, в съдействие с учебни заведения и центрове за поддръжка за личностно развиване.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР